Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 3 березня

Новини
03.03.2022

За сьогоднішній день:

✅ Тривали обстріли селища Слатине. У Дергачах ворожа авіація нанесла удари по житловим кварталам та об'єктам цивільної промислової інфраструктури. Зруйнована мебельна фабрика "Папа Карло", є один поранений, якого доставлено до Дергачівської центральної лікарні.

✅ Працівники Дергачівського району електромереж, незважаючи на обстріли, продовжують відновлювати електропостачання у населених пунктах громади.

✅ Міські комунальні служби, а також медичні заклади продовжують виконувати свою роботу.

✅ Забезпечується порядок зусиллями місцевих громадських дружин.

✅ Вирішуються питання гуманітарного характеру. Попри все, намагаємось допомагати малозахищеним верствам населення. Продовжуємо комунікацію з підприємцями та аграріями з цього приводу. До старостатів за можливості поставляємо продовольство та ліки.

Дякую всім! Разом переможемо!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше