Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 3-4 вересня

Новини
05.09.2022

❗️ За останні дві доби окупанти інтенсивно обстрілювали місто Дергачі, а також населені пункти Безруківського, Слатинського, Прудянського, Токарівського та Русько-Лозівського старостинських округів. Село Безруки - найбільш вцілілий населений пункт громади за межами Дергачів, в якому проживає близько 1000 осіб, – зазнало наймасивніших обстрілів з початку війни. Російські загарбники обстріляли будинки наших мешканців фосфорними та касетними боєприпасами. Вчора у селищі Слатине важкі поранення отримав 67-річний чоловік, якого медики швидкої допомоги оперативно доставили до лікарні.

⚠️ Ситуація на лінії зіткнення залишається стабільно напруженою. Під Козачою Лопанню, у Цупівці, під Дементіївкою та Великими Проходами точаться запеклі бої. Ворог намагається перехопити ініціативу й повернути оперативний контроль над ключовими висотами, але усі спроби залишаються марними. Захисники України завдають окупантам суттєвих втрат.

✅ 3 вересня працівники міської ради за підтримки соціальних робітників і волонтерів роздавали гуманітарну допомогу у різних районах Дергачів.

✅ Члени Корпусу громадської безпеки проводили роботи з благоустрою, розгрібали завали зруйнованих будівель, закрили плівкою контури 10-ти вікон у пошкоджених домоволодіннях, відремонтували 2 дахи в оселях дергачівців.

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу ліквідували пошкодження 23-х міських електроліній, а також підключили світло 23-м абонентам.

✅ Робітники Дергачівського відділення Харківгазу відновили газопостачання 8-м абонентам.

Дергачівщина – незламна! Разом до перемоги!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше