Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 29 серпня

Новини
30.08.2022

⚠️ На 187-й день повномасштабної російсько-української війни окупанти обстрілювали з артилерії Дергачі, Безруки, Слатине, Прудянку, Дементіївку, Нове, Питомник і Руську Лозову, цілили з бронетехніки та мінометів по Цупівці, Прудянці, Дементіївці, Питомнику, Новому. Руйнувань зазнали приватні будинки та об’єкти цивільної інфраструктури, зокрема у Руській Лозовій ворожі снаряди влучили та ще більше пошкодили нову будівлю медичної амбулаторії. Інформація про постраждалих до нас не надходила.

⚠️ Збройні сили України здійснюють позиційні атаки на першу лінію оборони ворога поблизу Козачої Лопані, Цупівки, Дубівки, Дементіївки та на підступах до Великих Проходів. Станом на сьогодні наші захисники перехопили тактичну ініціативу на фронті, що мінімізує загрозу широкомасштабного наступу російських окупантів на Дергачівському напрямку.

✅ Вчора Дергачівська міська рада спільно з волонтерами та соцпрацівниками проводила гуманітарну роботу у Дергачах, Безруках та Слатиному.

✅ Працівники комунальних підприємств здійснювали покіс трави на території міста. Члени Корпусу громадської безпеки проводили роботи з благоустрою, розгрібали завали зруйнованих будівель, закрили плівкою контури 14-ти вікон у пошкоджених домоволодіннях, відремонтували 2 дахи в оселях дергачівців.

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу ліквідували пошкодження 23-х міських електроліній, а також підключили світло 23-м абонентам.

✅ Робітники Дергачівського відділення Харківгазу відновили газопостачання 7-м абонентам.

Обов’язково переможемо! Все буде Україна!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше