Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 29 квітня

Новини
29.04.2022

⚡ Під час успішного контрнаступу Збройні сили України звільнили Руську Лозову! Ми одразу направились туди для допомоги з евакуацією місцевих мешканців та з’ясування оперативної ситуації на місці. Сьогодні з Руської Лозової до Харкова вдалося евакуювати понад 600 людей, які два місяці знаходились під окупацією без електрики та води. Наші депутати разом з працівниками виконавчих органів оперативно прибули до місць евакуації та нагодували евакуйованих русько-лозівчан гарячими обідами, люб’язно наданими Благодійним фондом Юлії Скубак.

✅ Дергачівську громаду відвідав голова Харківської ОВА Олег Синєгубов з заступниками Олександром Скакуном та Михайлом Харнамом. Насамперед ми обговорили з керівництвом області питання евакуації жителів Руської Лозової та надання їм гуманітарної допомоги. Також окреслили кроки співпраці щодо соціально-гуманітарних питань і відновлення інфраструктури Дергачівщини. Попереду нас очікує дуже багато роботи, і я хочу щиро подякувати обласному керівництву за ту підтримку, яку наша громада отримує щодня. Впевнений, що у нас все вийде!

⚠ Протягом дня ворожі сили продовжували артилерійські бомбардування наших населених пунктів. Інформація про постраждалих серед цивільних осіб до нас не надходила.

✅ Незважаючи на обстріли, сьогодні співробітники наших органів разом з волонтерами роздавали гуманітарну допомогу у Дергачах, Замірцях, Ємцях, Шовкоплясах, Семенівці, Безруках, Слатине та Прудянці.

⚠ Козачолопанський, Токарівський, Проходівський старостати, а також Цупівка Прудянського округу, селище Питомник та село Нове Русько-Лозівського округу, на жаль, досі знаходяться під окупацією. Ми віримо у ЗСУ та сподіваємось на якнайшвидше звільнення цих територій.

✅ Служби побутового обслуговування, комунальні та екстрені служби не припиняють працювати:

☑ Зусиллями працівників газової служби 29 квітня відновлено газопостачання до 4-х приватних будинків у Дергачах. Тривають ремонтні роботи газорозподільчої системи у Слатине, однак через обстріли їх завершення спланувати поки неможливо.

☑ Дергачівським РЕМом відновлено 9 з 11 пошкоджених зовнішніх електромереж міста, а також за локальними заявками підключено до електропостачання ще 9 об’єктів.

Україна обов’язково переможе! Ми впевнюємось у цьому все більше з кожним днем!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше