Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 29 березня

Новини
29.03.2022

29 БЕРЕЗНЯ. ЩОДЕННИЙ ЗВІТ МІСЬКОГО ГОЛОВИ

⚠ Сьогодні ворожі сили здійснювали обстріли житлових районів міста Дергачі. На щастя, ніхто з людей не помер і не отримав поранення.

⚠ Чотири наших старостати – Козачолопанський, Токарівський, Проходівський, Русько-Лозівський, а також село Цупівка Прудянського округу, – залишаються під контролем російських військ. Окупанти не дозволяють направити до цих районів гуманітарну допомогу та евакуювати звідти людей.

✅ У Дергачах, Безруківському та Слатинському округах протягом дня ми продовжили надавати гуманітарні продовольчі пакети місцевим мешканцям.

✅ Служби побутового обслуговування населення щодня підтримують життєзабезпечення Дергачівської громади, здійснюючи аварійні роботи у місті та намагаючись відновити електропостачання у старостинських округах.

♻ Існує окреме питання по вивозу сміття. Для організації цієї справи нам потрібні не лише робітники та техніка, а й пальне. Система забезпечення пальним автомобілів для гуманітарної роботи працює на межі можливостей, тому для інших завдань його не завжди вистачає. Я прошу місцевих мешканців самостійно спалювати сміття на власних подвір’ях, але дотримуватись правил пожежної безпеки:
🔸слідкуйте за процесом, щоб не допустити пожежі;
🔸не паліть вибухонебезпечні та дуже шкідливі для довкілля відходи.

Дякую за розуміння!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше