Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 28 травня

Новини
28.05.2022

❗На 94-й день російсько-української війни окупанти завдали потужні удари керованими ракетами (вірогідно, типу «Іскандер») по Дергачам, а також обстрілювали населені пункти нашої громади з артилерії, РСЗО, іншої наземної та повітряної техніки. У результаті обстрілів було поранено мешканця селища Слатине, у місті пошкоджено два об’єкти цивільної інфраструктури, загалом по громаді протягом доби зруйновано більше десятка приватних будинків.

⚠ Ворожі сили повністю тримають під контролем Козачолопанський і Проходівський старостати, більшу частину Токарівського округу. Селище Нове Русько-Лозівського старостату перебуває у «сірій зоні», у Цупівці продовжуються тяжкі бої за звільнення села.

✅ Сьогодні виконавчі органи міської ради за підтримки волонтерів здійснювали гуманітарну роботу у Дергачах та Руській Лозовій, а також евакуювали трьох людей, які бажали виїхати із селища Нового. На даний час там залишається ще 12 осіб.

✅ Міські комунальні служби продовжили роботи з благоустрою, здійснювали покіс трави і розчищали завали будівель. Члени Корпусу громадської безпеки ремонтували зруйновані дахи у громадян похилого віку (4 домоволодіння), а також закрили плівкою контури 6-х вікон.

✅ Дергачівський РЕМ відремонтував 16 пошкоджених зовнішніх електромереж і за окремими заявками підключив до електропостачання 17 абонентів.

✅ Працівники Харківгазу відновили газопостачання у 7-ми домоволодіннях.

Нехай Господь оберігає кожного з вас! Слава Україні!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше