Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 28 липня

Новини
29.07.2022

❗ На 155-й день повномасштабної російсько-української війни ворожі сили обстрілювали з артилерії Дергачі, Безруки, Слатине, Прудянку, Цупівку, Дементіївку, Нове, Питомник і Руську Лозову, цілили з танків та мінометів по найближчим до фронту селищам і селам громади. Внаслідок обстрілів у Дергачах 47-річний чоловік отримав осколкове поранення. Також я з сумом вимушений повідомити, що один з поранених 27 липня мешканців Прудянки – чоловік 47-ми років – від отриманих уражень помер у лікарні. Висловлюю щирі співчуття рідним і близьким!

⚠ Ситуація на фронті поки що не змінюється. Наші захисники мужньо тримають оборону та ведуть запеклі бої у Цупівці, поблизу Дементіївки, Великих Проходів та на золочівсько-козачолопанському напрямку.

✅ 28 липня Дергачівська міська рада, місцеві волонтери та працівники соціальних служб роздавали гуманітарну допомогу в Дергачах, Білашах, Ємцях, Замірцях, Шовкоплясах, Болибоках та Слатиному. У Дергачівській центральній лікарні наші люди безкоштовно можуть отримати найнеобхідніші ліки за наявності.

✅ Члени Корпусу громадської безпеки виконували роботи з благоустрою, розгрібали завали зруйнованих будинків, закрили плівкою контури 14-ти вікон у пошкоджених будівлях та відремонтували 2 дахи в оселях самотніх пенсіонерів.

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу ліквідували пошкодження 7-ми міських електромереж, а також підключили світло 7-м абонентам.

✅ Робітники Дергачівського відділення Харківгазу відновили газопостачання 8-м абонентам.

Дотримуйтесь правил безпеки і бережіть своє життя! Слава Україні!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше