Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 28 квітня

Новини
28.04.2022

⚡ На Дергачівщині тривають бої за звільнення наших населених пунктів. Ми отримали інформацію про те, що Збройні сили України намагаються закріпитися у Руській Лозовій. Сподіваємось на її підтвердження від обласного керівництва.

⚠ Козачолопанський, Токарівський, Проходівський старостати і Цупівка Прудянського округу, на жаль, досі перебувають під контролем окупантів. Наразі ми нічим не можемо допомогти жителям цих територій, але плануємо розпочати гуманітарну роботу відразу після їх звільнення.

⚠ Тим часом місцеві мешканці продовжують страждати від ворожих артилерійських бомбардувань. Протягом останньої доби на території громади від обстрілів загинула щонайменше одна цивільна особа, зруйновано та пошкоджено приватні будинки у Дергачах, Слатине, Прудянці та інших населених пунктах. На тимчасово окупованих територіях теж є руйнування, про які ми знаємо, але з об’єктивних причин поки що не можемо їх підтвердити.

✅ Сьогодні ми здійснювали гуманітарну роботу в Дергачах, Замірцях, Безруках, Слатине та Прудянці.

✅ Служби побутового обслуговування, комунальні та екстрені служби продовжують забезпечувати життєдіяльність громади.

☑ Зусиллями працівників газової служби 28 квітня відновлено газопостачання до 5-ти приватних будинків у Дергачах. Тривають ремонтно-відновлювальні роботи газорозподільчої системи у Слатине, але через обстріли закінчення робіт спланувати поки що неможливо.

☑ Дергачівським РЕМом відновлено 11 пошкоджених зовнішніх електромереж міста, а також за локальними заявками підключено до електропостачання ще 3 об’єкти.

Дякую кожному небайдужому за підтримку! Все буде Україна!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше