Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 28 червня

Новини
29.06.2022

⚠ На 125-ту добу російсько-української війни ворог не припиняв наносити артилерійські удари по Дергачам, а також по територіям Безруківського, Слатинського, Прудянського, Токарівського, Русько-Лозівського старостинських округів. Окупанти били з танків та мінометів по Руській Лозовій, Питомнику, Новому, Дементіївці, Цупівці, Прудянці. У селищі Слатине внаслідок обстрілів постраждало дві особи. Загалом уся інфраструктура у фронтових селищах та селах зруйнована, а кількість пошкоджених будівель приватного сектору в громаді налічує декілька тисяч. Деякі села, як, наприклад, Дементіївка, Цупівка, Питомник, зруйновані повністю.

⚠ У Цупівці, а також у лісовому масиві району Великих Проходів – Питомника – Руської Лозової тривають важкі бої, Збройні сили України знищують там диверсійно-розвідувальні групи противника.

✅ 28 червня ми роздавали гуманітарну допомогу в Дергачах, Семенівці, Шовкоплясах, Білашах, Ємцях та Замірцях.

✅ Члени Корпусу громадської безпеки продовжили розгрібати завали зруйнованих будинків на території міста, закрили плівкою і ДВП контури 8-х вікон у пошкоджених приватних будинках і 4 вікна в адмінбудівлях, відремонтували 2 дахи в оселях пенсіонерів.

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу відновили 9 пошкоджених міських електромереж та підключили світло 9-м абонентам.

✅ Робітники Харгівгазу відновили подачу газу 5-м абонентам.

Працюємо далі та віримо у ЗСУ!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше