Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 28 березня

Новини
28.03.2022

⚠ За минулу добу російська артилерія здійснила декілька обстрілів міста Дергачі. Були пошкоджені деякі житлові будинки, але постраждалих, на щастя, немає.

⚠ Козачолопанський, Токарівський, Проходівський, Русько-Лозівський старостати, а також село Цупівка Прудянського округу залишаються відрізаними від південно-західної частини Дергачівщини у зв’язку з російською окупацією. Протягом доби гуманітарна ситуація на цих територіях не змінилася: люди там і досі знаходяться без електроенергії та зв’язку, допомогти їм з об’єктивних причин ми не можемо.

✅ Сьогодні наші представники доставили продовольчу допомогу до Прудянки, Слатине, Безруків, Білашів, Болибоків, Ємців, Замірців, Масліїв, Мищенків, Семенівки та Шовкоплясів.

✅ Наша громада отримала обладнання для підключення до глобальної супутникової системи Starlink, яка дозволить нам мати постійний якісний доступ до інтернету для виконання посадових завдань. Всього до України завезли 20 комплектів такого обладнання, і я дуже вдячний творцю проєкту Starlink, американському інженеру Ілону Маску, міністру цифрової трансформації України Михайлу Федорову та народному депутату Павлу Сушку за те, що у Дергачівській громаді тепер є один з них.

✅ Служби побутового обслуговування населення, екстрені та міські комунальні служби протягом доби здійснювали планові й аварійні роботи на різних ділянках. Дергачівський РЕМ завдяки підтримці Об’єднання промисловців та підприємців Дергачівщини вже вдруге отримав важливі комплектуючі, необхідні для відновлення електромереж у громаді. Відповідні роботи на високовольтних лініях у старостатах тривають, але це складний процес, і я, на превеликий жаль, не можу дати конкретних гарантій щодо строків його завершення.

Продовжуємо працювати разом на благо Дергачівщини!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше