Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 28-30 жовтня

Новини
31.10.2022

⚠️ Останніми днями російська окупаційна армія наносила удари по населеним пунктам Гранів і Ветеринарне, що розташовані практично на державному кордоні України. Інформації про постраждалих, на щастя, не було.

✅ Продовжується гуманітарна робота у місті Дергачі та старостинських округах громади. За останні три дні жителі майже всіх населених пунктів Дергачівщини отримали допомогу від міської ради і волонтерських організацій.

✅ Робітники Дергачікомунсервісу ліквідували пошкодження водогону на ділянці мережі водопостачання по вулиці Сумський Шлях у Дергачах. Водопостачання мікрорайону відновлено у повному обсязі.

✅ Енергетики Харківобленерго продовжують відновлення електроенергії у Руській Лозовій, а також на ділянці Козача Лопань – Слатине – Безруки. У Токарівському та Проходівському округах триває розмінування територій для доступу до енергетичних і газових мереж.

✅ Газова служба працює над ліквідацією пошкоджень магістрального газогону на ділянці Слатине – Дубівка/Лобанівка – Нова Козача – Козача Лопань.

Працюємо на перемогу! Слава Україні!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше