Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 27 травня

Новини
28.05.2022

⚠ Минулої доби окупаційні війська не припиняли наносити артилерійські удари по місту Дергачі. Використовуючи ракетні системи залпового вогню, гаубиці, танки та авіаційну техніку, ворог продовжує нищити вже зруйновані Цупівку, Прудянку, Слатине, Руську Лозову, Питомник, Нове, Дементіївку, а також постійно обстрілює Безруки.

⚠ Окупанти повністю контролюють Проходівський, Козачолопанський старостати, більшу частину Токарівського округу. Селище Нове Русько-Лозівського старостату знаходиться у «сірій зоні». У Цупівці тривають тяжкі бої за звільнення села.

✅ У цей час ми продовжуємо нашу гуманітарну роботу на підконтрольній Україні території Дергачівщини. Вчора ми забезпечували продовольством, гігієнічними засобами і ліками мешканців Дергачів, Замірців, Шовкоплясів, Безрук, Слатине, а також відправили допомогу для евакуйованих до санаторію «Бермінводи».

✅ 27 травня ми також провели позачергову сесію міської ради, першу за період війни. На сесії прийнято низку важливих рішень, про які можна дізнатися на сторінці Дергачівської міської ради.

✅ Наші комунальники здійснювали покіс трави і збір сміття у місті, розчищали завали будівель, знищених внаслідок обстрілів.

✅ Працівники Дергачівського райавтодору продовжили ямковий ремонт дороги Харків-Золочів-Олександрівка по вулиці Сумський шлях.

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу відновили пошкоджену лінію електропостачання по вулиці Центральний у Дергачах, до якої підключені близько 900 абонентів.

✅ Робітники Харківгазу підключили до газопостачання 7 домоволодінь.

Працюватимемо разом для перемоги! Слава Збройним силам України!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше