Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 27 липня

Новини
27.07.2022

❗ Сьогодні російські війська знову обстрілювали підконтрольні Україні населені пункти Дергачівської громади. Внаслідок артилерійських ударів у Прудянці троє місцевих мешканців отримали середні і важкі поранення. Серед них 12-річний хлопчик, а також двоє чоловіків 1975-го і 1976-го років народження. На щастя, завдяки оперативності волонтерів та дергачівських лікарів їхні життя вдалося врятувати, при цьому одного з чоловіків ледве встигли реанімувати, рахунок йшов на секунди. Тому я вкотре закликаю жителів Дергачівщини виїжджати з громади до більш безпечних територій і не повертатися до тих пір, поки ситуація не стабілізується.

⚠ В районі Козачої Лопані, Цупівки, Дементіївки Великих Проходів Збройні сили України продовжують боротьбу з агресором. Козачолопанський, Проходівський і більша частина Токарівського округів поки що перебувають під контролем Росії.

✅ Протягом дня ми відправили гуманітарну допомогу до Семенівки, Шовкоплясі, Ємців, а також роздавали продовольство, санітарно-гігієнічні засоби та одяг у Дергачах.

✅ Члени Корпусу громадської безпеки виконували роботи з благоустрою, розгрібали завали зруйнованих будинків, закрили плівкою контури 10-ти вікон у пошкоджених будівлях та відремонтували 3 дахи в оселях самотніх пенсіонерів.

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу ліквідували пошкодження 14-ти міських електромереж, а також підключили світло 14-м абонентам.

✅ Робітники Дергачівського відділення Харківгазу відновили газопостачання 7-м абонентам.

Тримаймося! Все буде Україна!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше