Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 27 квітня

Новини
27.04.2022

❗Протягом доби на території Дергачівщини продовжуються активні бойові дії, які супроводжуються постійними обстрілами наших населених пунктів. Унаслідок бомбардувань сьогодні ми маємо зруйновані приватні будинки майже в кожному населеному пункті громади. Найбільше за останню добу постраждали Дергачі, Прудянка, а також Слатине, де було серйозно пошкоджено газорозподільчу систему, через що 10 селищ та сіл громади залишилися без газу.

❗За нашими даними, на підконтрольній Україні частині Дергачівської громади від вибухів ворожих снарядів загинули щонайменше дві цивільні особи, кількість поранених уточнюється. До нас також доходить інформація про жертв на тимчасово окупованій території, однак ці дані у нинішніх умовах ми не можемо перевірити.

⚠ Нагадаю, що Козачолопанський, Токарівський, Русько-Лозівський, Проходівський старостати і Цупівка Прудянського округу досі перебувають під контролем окупантів.

✅ Сьогодні, незважаючи на бомбардування, ми здійснювали гуманітарну роботу у Дергачах. Завтра плануємо продовжити її у місті та в інших населених пунктах.

✅ Усі комунальні та екстрені служби разом з нашими медиками працюють у посиленому режимі.

☑ Зусиллями працівників газової служби 27 квітня відновлено газопостачання до 4-х приватних будинків у Дергачах, усунено ушкодження на газогоні високого тиску по вулиці Золочівський шлях.

☑ Співробітниками Дергачікомунсервісу усунено прорив мережі водопостачання по вулиці Кооперативній.

☑ Дергачівським РЕМом відновлено 9 з 17-ти пошкоджених зовнішніх електромереж міста. Через обстріли частину робіт довелося перенести на завтрашній день.

Тримаймося та віримо у нашу перемогу!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше