Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 27-29 вересня

Новини
30.09.2022

⚠️ На лінії державного кордону України затвердилась нова лінія фронту, там тривають постійні бойові зіткнення. Російські окупанти б’ють з артилерії та мінометів по територіям Проходівського, Токарівського, Козачолопанського округів. За останні три доби загиблих або поранених від обстрілів, на щастя, зафіксовано не було.

✅ 27-29 вересня міська рада разом з волонтерами роздавала гуманітарну допомогу у Дергачах, прилеглих до міста селах, а також у Безруках, Слатиному, Прудянці, Цупівці, Дубівці, Козачій Лопані, Руській Лозовій, Новому, Токарівці, Гоптівці та Дубівці.

✅ Учора працівниками Дергачікомунсервісу усунуто аварійну ситуацію на частині водогону по вулиці Центральній у місті Дергачі. Теплопостачальною організацією ТОВ «Теплорембуд Проект» проводяться роботи з відновлення котельні у Дергачах, яка була пошкоджена в результаті ворожих обстрілів.

✅ Члени Корпусу громадської безпеки продовжують ремонт пошкоджених адміністративних будівель та допомагають самотнім пенсіонерам ремонтувати їхні домоволодіння, пошкоджені ворожими обстрілами.

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу відновили електропостачання до частини села Білаші (37 домоволодінь).

✅ Робітники Дергачівського відділення Харківгазу за останні три дні обстежили мережі та підключили до газу 16-х абонентів.

Дергачівщина – це Україна! Наші захисники – найкращі!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше