Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 27-28 серпня

Новини
29.08.2022

⚠️ Протягом двох діб, що минули, окупаційні війська цілили з артилерії по місту Дергачі, по Безруківському, Слатинському, Прудянському, Токарівському, Русько-Лозівському округах, били з танків і мінометів по Руській Лозовій, Питомнику, Новому, Дементіївці, Цупівці, Прудянці. Внаслідок обстрілів позавчора поранення отримав 60-річний мешканець селища Слатине, у населених пунктах громади зруйновано декілька приватних будинків.

⚠️ Наші захисники тримають оборону на підходах до Козачої Лопані, поблизу Цупівки, Дементіївки та Великих Проходів, завдаючи вогневого ураження ворогу. Деморалізовані російські окупанти зазнають великих втрат, однак продовжують вчиняти терор проти місцевого населення на окупованих територіях.

✅ 27 серпня працівники міської ради разом з соціальними робітниками та волонтерами роздавали гуманітарну допомогу в Дергачах.

✅ Працівники комунальних підприємств та члени Корпусу громадської безпеки проводили роботи з благоустрою, розгрібали завали зруйнованих будівель, закрили плівкою контури 8-ми вікон у пошкоджених домоволодіннях, відремонтували 2 дахи в оселях дергачівців.

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу ліквідували пошкодження 12-ти міських електроліній, а також підключили світло 12-м абонентам.

✅ Робітники Дергачівського відділення Харківгазу відновили газопостачання 5-м абонентам.

Дякую усім за роботу! Працюватимемо далі на благо Дергачівщини!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше