Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 26 травня

Новини
26.05.2022

❗На 92-й день війни Росії проти України окупанти цинічно та інтенсивно обстрілювали населені пункти Дергачівщини з різних видів важкої зброї. У Дергачах внаслідок ворожих бомбардувань загинув один чоловік, одну жінку було поранено, зруйновано декілька приватних будинків, пошкоджено системи електро- та газопостачання, спостерігаються проблеми з мобільним зв’язком. Також дві особи зазнали поранень у Слатине. Селища та села Слатинського, Прудянського, Русько-Лозівського старостинських округів 26 травня майже без упину обстрілювались з ракетних систем залпового вогню, танків і мінометів.

⚠ Під контролем ворога залишаються Проходівський, Козачолопанський старостати, більша частина Токарівського і село Цупівка Прудянського округу. Селище Нове Русько-Лозівського старостату перебуває у «сірій зоні».

✅ Сьогодні працівники виконавчих органів міської ради за підтримки робітників соціальних служб і волонтерів видавали гуманітарну допомогу жителям Дергачів. Завтра плануємо продовжити цю роботу і в інших населених пунктах нашої громади.

✅ Робітники Дергачікомунсервісу разом з членами Корпусу громадської безпеки виконували роботи з благоустрою міста, розгрібали завали приватних будинків після обстрілів, прибирали зламані дерева у парковій зоні, здійснювали закриття контурів вікон адміністративних будівель, закладів освіти та культури (закрили плівкою 8 вікон).

✅ Працівники Дергачівського райавтодору зранку продовжили ямковий ремонт дороги Харків-Золочів-Олександрівка по вулиці Сумський шлях, однак вимушені були тимчасово припинити роботи через обстріли.

✅ Дергачівський РЕМ відремонтував 13 з 15 пошкоджених зовнішніх електромереж і за окремими заявками підключив до електропостачання ще 13 об’єктів у місті. У зв’язку з обстрілами частину робіт теж довелося перенести.

✅ Співробітники Харківгазу підключили до газопостачання 9 домоволодінь, проводили обстеження і перекриття газопопостачання на ділянках, що зазнали руйнувань.

✅ Бригади ДСНС та швидкої допомоги оперативно виконували завдання на викликах.

❗Будь ласка, бережіть власні життя наскільки це можливо, не нехтуйте правилами безпеки та не повертайтеся зараз до Дергачівської громади, якщо ви звідси виїхали!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше