Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 26 серпня

Новини
27.08.2022

⚠️ На 184-й день війни російська армія обстрілювала зі ствольної та реактивної артилерії більшість населених пунктів громади. По Слатиному, Прудянці, Цупівці, Дементіївці, Новому, Питомнику і по Руській Лозовій окупанти били з танків та мінометів, знищивши декілька приватних будинків. Про загиблих чи поранених ми інформацію не отримували.

⚠️ Збройні сили України утримують зайняті позиції та завдають суттєвого вогневого ураження ворогу в районах Козачої Лопані, Цупівки, Дубівки, Дементіївки та Великих Проходів.

✅ 26 серпня працівники міської ради разом з соціальними робітниками та волонтерами проводили гуманітарну роботу у місті Дергачі.

✅ Працівники комунальних підприємств та члени Корпусу громадської безпеки проводили роботи з благоустрою, розгрібали завали зруйнованих будівель, закрили плівкою контури 7-ми вікон у пошкоджених домоволодіннях та адмінбудівлях, відремонтували 1 дах.

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу ліквідували пошкодження 10-ти міських електроліній, а також підключили світло 10-м абонентам. Зокрема, ремівці оперативно відремонтували мережі, пошкоджені внаслідок ракетних ударів вночі з 25-го на 26-те серпня.

✅ Робітники Дергачівського відділення Харківгазу відновили газопостачання 4-м абонентам.

Молімося за наших захисників! Все буде Україна!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше