Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 26 квітня

Новини
26.04.2022

⚠ За останню добу ворог не припиняв інтенсивні обстріли населених пунктів Дергачівської громади. Внаслідок артилерійських бомбардувань зруйновано декілька житлових будинків і торговельних об’єктів у Дергачах, пошкоджено електричні та газові мережі. Інформація про постраждалих на цей момент до нас не надходила.

⚠ Козачолопанський, Токарівський, Русько-Лозівський, Проходівський старостати і Цупівка Прудянського округу перебувають під контролем окупантів. На козачолопанському напрямку продовжуються активні бойові дії. Ми сподіваємось на якнайшвидше визволення усієї Дергачівщини. Це насамперед дозволить направити нашим людям необхідну гуманітарну допомогу.

✅ Сьогодні представники виконавчих органів влади, соціальних служб та волонтери здійснювали гуманітарну роботу у Дергачах, Шовкоплясах, Семенівці, Безруках і Слатине.

✅ Працівники ДСНС, швидкої допомоги, наші енергетики і газовики виконують поставлені керівництвом завдання. На аварійних ділянках щодня ведуться ремонтні роботи, але через постійні обстріли стабілізувати життя у місті, і тим паче у всій громаді, зараз неможливо. Ті, хто ще з якихось причин не виїхав з міста, мають чудово це розуміти.

Нехай береже вас Господь! Разом переможемо!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше