Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 26-30 листопада

Новини
01.12.2022

⚠️ Останніми днями ситуація на державному кордоні України залишається стабільно напруженою. Під регулярним вогневим ураженням ворога перебувають Гоптівка, Ветеринарне, Гранів, Козача Лопань. У Козачій Лопані 30 листопада російська ракета влучила у багатоквартирний будинок, на щастя, ніхто не постраждав. Також високою залишається мінна небезпека, тому я вкотре закликаю вас пересуватись тільки перевіреними шляхами і не чіпати потенційно небезпечні предмети!

✅ Триває гуманітарна робота. Жителі міста Дергачі, селищ та сіл громади регулярно отримують допомогу від міської ради, надану Харківською ОВА та нашими благодійними партнерами.

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу продовжують ремонт електромагістралі до Слатиного та Безруків. Станом на сьогодні відновлено дроти на 6 із 13 підстанціях, проводиться підв’язка відновленої високовольтної лінії до внутрішніх енергосистем. Здійснено подачу електроенергії до частини домоволодінь Руської Лозової, майже закінчено відновлення світла у Козачій Лопані та Новій Козачій. Найскладніша ситуація у Прудянці та Цупівці, де практично повністю зруйновані вуличні електролінії. В інших населених пунктах відновлювальні роботи провести неможливо через значну площу замінованих територій. Піротехнічні підрозділи ДСНС проводять там відповідні заходи.

✅ У пріоритеті фахівців Харківгазу – відновлення газопостачання до Руської Лозової. В інших населених пунктах, де досі немає газу, проводиться обстеження об’єктів інфраструктури для визначення об’єму робіт, кількості матеріалів. Але роботи в повному обсязі провести поки немає можливості у зв’язку з мінною небезпекою.

⚠️ Що стосується сфери поводження з відходами, то під час бойових дій російськими військами були знищені сміттєвози у Руській Лозовій і Великих Проходах. Також внаслідок ворожих обстрілів пошкоджено екскаватор та сміттєвоз у Дергачах і трактор у Слатиному. Крім того, на території громади були знищені 230 контейнерів для збирання твердих побутових відходів (ТПВ). При цьому вивезення ТВП на території Дергачів відбувається безперебійно, за необхідністю.

Тримаймося та віримо у ЗСУ, бо наша армія найкраща у світі! 🇺🇦

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше