Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 25 травня

Новини
25.05.2022

⚠ Протягом доби 91-го дня російсько-української війни окупаційні війська не припиняли завдавати артилерійських ударів по цивільним об’єктам Дергачівщини. Найтяжча ситуація зараз у Прудянці, Слатине, Дементіївці, Питомнику, Новому та Руській Лозовій, де ворожа армія, окрім артилерії, застосовує авіацію і продовжує обстрілювати житлові забудови з танків.

⚠ Окупанти досі повністю контролюють Проходівський і Козачолопанський старостинські округи, більшу частину Токарівського, Цупівку Прудянського округу і частково селище Нове Русько-Лозівського старостату. Наші хоробрі воїни щодня роблять усе можливе для звільнення цих територій.

✅ 25 травня ми здійснювали гуманітарну роботу у Дергачах, Ємцях, відправили продовольство для наших евакуйованих мешканців до санаторію «Бермінводи». Також разом з координаторами волонтерського центру «ХАБ ВОКЗАЛ» розвозили допомогу у Слатине, за що ще раз хочу подякувати їм за співпрацю!

✅ Робітники Дергачікомунсервісу та члени Корпусу громадської безпеки виконували роботи з благоустрою міста, продовжили розгрібати завали після обстрілів, здійснювали закриття контурів вікон адміністративних будівель, закладів освіти та культури (загалом закрили плівкою 112 вікон протягом місяця).

✅ Дергачівський РЕМ сьогодні відновив електропостачання у відокремленому козачолопанською трасою районі Нових Дергачів (вулиці Лермонтова, Пушкіна, Маяковського). Загалом протягом дня відремонтовано 14 пошкоджених зовнішніх електромереж і за окремими заявками підключено до електропостачання ще 14 об’єктів у місті (98 абонентів).

✅ Працівники Харківгазу підключили до газопостачання 8 домоволодінь.

Дякую усім небайдужим! Попереду ще багато роботи, тому працюватимемо далі!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше