Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 25 серпня

Новини
26.08.2022

❗ На 183-тю добу протистояння України повномасштабній російській агресії окупанти обстрілювали з артилерії майже всі підконтрольні ЗСУ населені пункти громади. У Дергачах внаслідок ударів керованими ракетами (за попередніми ознаками – типу «Іскандер») пошкодження отримали навчальний заклад, промислове підприємство та будівля одного з медичних закладів. Загинула 50-річна жінка, 59-річний чоловік отримав поранення середньої важкості та був доставлений медиками швидкої до лікарні. Висловлюю співчуття родині загиблої мешканки міста.

⚠️ На лінії фронту тривають запеклі бойові зіткнення між Силами оборони України та російськими загарбниками. Ворог намагається тиснути на позиції наших військ західніше Козачої Лопані, у Цупівці, Дементіївці, поблизу Питомника, але не має успіху. Наші захисники проводять контратаки на ворожі позиції та досягають часткового успіху.

✅ Вчора працівники міської ради разом з соціальними робітниками й нашими волонтерами роздавали гуманітарну допомогу в різних районах Дергачів. Також жителі громади щодня за потреби мають змогу отримати найнеобхідніші ліки у Дергачівській центральній лікарні.

✅ Члени Корпусу громадської безпеки проводили роботи з благоустрою, розгрібали завали зруйнованих будівель, закрили плівкою контури 5-ти вікон у пошкоджених домоволодіннях, відремонтували 1 дах.

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу ліквідували пошкодження 12-ти міських електромереж, а також підключили світло 12-м абонентам.

✅ Робітники Дергачівського відділення Харківгазу відновили газопостачання 4-м абонентам.

Дергачівщину не зламати! Разом до перемоги!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше