Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 25 березня

Новини
25.03.2022

❗Російська армія щодня застосовує цинічну тактику війни проти наших громадян. Сьогодні окупанти в черговий раз нанесли бомбові удари по Дергачам, у результаті чого одна людина загинула, трьох осіб було поранено.

Через ворожі бомби постраждала цивільна інфраструктура міста, зокрема електромережа та тепломагістраль в одному з районів. Були знищені та частково пошкоджені приватні будинки.

✅ Не дивлячись на це, ми продовжуємо роботу з надання гуманітарної допомоги та забезпечення життєдіяльності громади. Сьогодні наші представники доставили пакети з продовольством до різних районів Дергачів, а також до Безруків, Слатине, Прудянки.

✅ Співробітники газової служби відновили подачу блакитного палива на Нових Дергачах і протягом найближчих днів планують зробити це по всьому місту. Дергачівський район електромереж та місцеве відділення швидкої допомоги теж продовжують виконувати свою роботу в екстреному режимі. Завдяки допомозі від Міністерства оборони України сьогодні працівники цих підрозділів отримали комплекти бронежилетів для захисту власних життів під час виконання обов’язків.

⚠ Через жорсткі обмеження, встановлені агресором на окупованих територіях, мешканці Токарівського, Козачолопанського, Проходівського, Русько-Лозівського округів і села Цупівка Прудянського старостату залишаються без світла та зв’язку. Ми не в змозі вирішити ці проблеми до звільнення наших старостинських округів, але щодня продовжуємо відповідні роботи на підконтрольній Україні частині Дергачівщини.

Ми обов'язково переможемо і разом відновимо громаду!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше