Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 25-26 жовтня

Новини
27.10.2022

⚠️ Російські війська не припиняють обстрілювати прикордонні населені пункти Дергачівської громади – Ветеринарне, Гранів та Козачу Лопань. Від обстрілів постраждалих немає, однак дуже високою залишається мінна небезпека, яку ігнорують деякі наші мешканці. 25 жовтня на міні підірвалася 71-річна жителька Козачої Лопані, а вчора у Цупівці 62-річний чоловік, який вирішив прогулятися селом. Слава Богу, в обох випадках люди вижили. Вкотре закликаю громадян відповідально ставитись до власного життя!

✅ 25-26 жовтня міська рада спільно з волонтерськими організаціями проводила гуманітарну роботу у місті Дергачі та всіх старостинських округах громади.

✅ Комунальні служби продовжують очистку лісосмуг від сухостою, а дрова йдуть на забезпечення соціально незахищених громадян. Так, учора ще одна родина бездітних пенсіонерів – переселенців з Прудянки до Дергачів – отримала від міської ради запас дров на зиму.

✅ Енергетики Харківобленерго та робітники Харківгазу працюють над відновленням критичної інфраструктури. Бригади добровольців ремонтують покрівлі та забивають вікна в адмінбудівлях та домоволодіннях самотніх пенсіонерів.

Слава ЗСУ! Дергачівщина – це Україна!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше