Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 24 травня

Новини
24.05.2022

❗На 90-й день війни ситуація у громаді залишається стабільно напруженою. Окупанти здійснюють систематичні артилерійські бомбардування нашого міста, усіх селищ та майже всіх сіл Дергачівщини, особливо інтенсивно обстрілюючи Прудянку, Слатине, Безруки, Руську Лозову. Зранку внаслідок обстрілів Дергачів з реактивних систем залпового вогню було знищено черговий торговельно-промисловий об’єкт та пошкоджено декілька приватних будинків; загинула одна жінка, ще один чоловік отримав поранення.

⚠ Під контролем окупаційних військ перебувають Проходівський, Козачолопанський старостинські округи, більша частина Токарівського округу, село Цупівка Прудянського округу і частково селище Нове Русько-Лозівського старостату. Збройні сили України продовжують вести бої за звільнення наших населених пунктів.

✅ Сьогодні ми надавали гуманітарну допомогу у Дергачах, Шовкоплясах, Замірцях, Болибоках, Масліях, Безруках, Слатине, Руській Лозовій, а також відправили продовольчу продукцію для наших евакуйованих мешканців до санаторію «Бермінводи».

✅ Дергачівський райавтодор продовжує ямковий ремонт дороги Харків-Золочів-Олександрівка на території міста Дергачі.

✅ Наші комунальники протягом дня здійснювали покіс трави у місті, викачку каналізаційних ям на об’єктах критичної інфраструктури, а також разом із членами Корпусу громадської безпеки та іншими волонтерами проводили благоустрій території, розчищали завали зруйнованих будівель.

✅ Дергачівський РЕМ відновив 18 пошкоджених зовнішніх електромереж і за окремими заявками підключив до електропостачання 18 об’єктів у Дергачах.

✅ Робітники Харківгазу підключили до газопостачання ще 11 домоволодінь.

Віримо у ЗСУ та працюємо на перемогу!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше