Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 24 червня

Новини
25.06.2022

⚠ Минулої доби ворожі сили не припиняли артилерійські обстріли Дергачів, Безруків, Слатиного, Прудянки, Руської Лозової, били з танків, мінометів та іншої важкої зброї по Питомнику, Новому, Дементіївці, Цупівці. Інформація про постраждалих до нас не надходила.

⚠ Збройні сили України продовжують бої за звільнення Цупівки, також тривають позиційні військові дії в районі Великих Проходів і на Козачолопанському напрямку. Проходівський, Козачолопанський старостати, переважна частина Токарівського округу окуповані агресором.

✅ 24 червня міська рада спільно з волонтерами здійснювала гуманітарну роботу у Дергачах. Також щиро дякую волонтерам, які вчора евакуювали 22 людини з Руської Лозової. Село перебуває під постійними обстрілами і зараз там ще залишається більше 70-ти осіб.

⚠ Робітники Харгівгазу ремонтують пошкоджений російськими обстрілами міський газогін. Пошкодження досить суттєві, тому спрогнозувати термін завершення робіт зараз неможливо.

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу відновили 25 пошкоджених міських електромереж та підключили світло 25-м абонентам.

✅ Члени Корпусу громадської безпеки закрили плівкою і ДВП контури 12-ти вікон у приватних та адміністративних будівлях, відремонтували 3 дахи в оселях пенсіонерів, продовжили розгрібати завали зруйнованих російськими обстрілами будинків.

Не падайте духом, усе подолаємо! Разом до перемоги!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше