Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 24 березня

Новини
24.03.2022

❗ Протягом дня окупанти відновили активність у так званій сірій зоні на території нашої громади, а також продовжили бомбити житлові райони і цивільну інфраструктуру міста Дергачі. Знову пошкоджено газову трубу високого тиску, постраждали декілька приватних будинків, один зі снарядів упав на територію Дергачівської центральної лікарні. Автомобіль швидкої допомоги під час виїзду на виклик теж потрапив під обстріл російської артилерії.

У результаті бомбардувань щонайменше двоє людей отримали осколкові поранення, а місто Дергачі тимчасово залишилося без газу. Інформація про загиблих не надходила.

⚠ Токарівський, Козачолопанський, Проходівський, Русько-Лозівський старостати і село Цупівка Прудянського старостату залишаються повністю відрізаними від іншої частини Дергачівщини. Люди на цих територіях не мають доступу до електроенергії та зв’язку. Російські військові не дозволяють їм виїжджати до підконтрольних Україні населених пунктів і відмовляються обговорювати питання організації зелених коридорів.

✅ Працівники виконавчих органів міської ради разом зі старостами, волонтерами, представниками соціальних служб відправили гуманітарну допомогу до різних районів Дергачів, до Білашів, Масліїв, Болібоків, Семенівки, Безруків та Слатине.

⛔ Одразу після аварії на газовій магістралі високого тиску співробітники газової служби перекрили подачу газу у місті. Завтра почнуться відновлювані роботи. Я прошу дергачівців ПЕРЕКРИТИ ГАЗОВІ КРАНИ У СВОЇХ ДОМІВКАХ, ЯКЩО ВИ ЦЬОГО ЩЕ НЕ ЗРОБИЛИ!

✅ Дергачівський район електромереж виконав майже усі заявки на відновлення електроенергії у місті. Складнощі з цим питанням залишаються в районі Нових Дергачів та по деяким окремим вулицям. Також відбувається оцінка пошкоджень після останніх обстрілів.

Тривають роботи на високовольтних лініях для відновлення електроенергії у підконтрольних Україні старостинських округах. Це складний і не швидкий процес, подробиці якого я не можу розголошувати з міркувань безпеки. Сподіваюсь на ваше розуміння!

Тримаймося! Все буде Україна!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше