Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 23 травня

Новини
23.05.2022

❗На 89-й день російсько-української війни ворог продовжує здійснювати бомбардування майже всіх населених пунктів Дергачівщини. Селища Питомник та Нове повністю зруйновані окупантами, у Прудянці, Слатине і Руській Лозовій майже не залишилось непошкоджених будинків, у Дергачах і Безруках є значні руйнування цивільних об’єктів. Також у Безруках внаслідок артилерійських обстрілів пошкоджено монумент пам’яті загиблих у Другій світовій війні.

⚠ Під окупацією досі перебувають Проходівський, Козачолопанський старостинські округи, більша частина Токарівського округу, село Цупівка Прудянського округу і частково селище Нове Русько-Лозівського старостату.

✅ Протягом дня Дергачівська міська рада разом з волонтерами проводила гуманітарну роботу у Дергачах, Ємцях, Шовкоплясах, Семенівці, Безруках, Слатине, Прудянці та Руській Лозовій. Людям щодня видаються необхідні продукти харчування, засоби гігієни, а також за необхідності мешканці мають змогу безкоштовно отримати потрібні ліки, які є в наявності.

✅ Незважаючи на скрутну ситуацію, центральні автошляхи ремонтуються і підтримуються у задовільному стані. Сьогодні Дергачівським райавтодором у нашому місті розпочато ямковий ремонт дороги Харків-Золочів-Олександрівка.

✅ Працівники Дергачікомунсервісу та члени місцевого Корпусу громадської безпеки приступили до розчищення завалів будівлі міської ради, знищеної окупантами у березні.

✅ Дергачівський РЕМ відновив 12 пошкоджених зовнішніх електромереж і за окремими заявками підключив до електропостачання 12 об’єктів у Дергачах.

✅ Співробітники Харківгазу підключили до газопостачання ще 9 домоволодінь.

Віримо у нашу перемогу і працюємо заради неї! Все буде Україна!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше