Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 23 квітня

Новини
23.04.2022

⚠ Протягом останньої доби Збройними силами України були взяті під повний контроль Безруки, Слатине та Прудянка. У Русько-Лозівському, Проходівському, Козачолопанському, Токарівському старостататах і Цупівці Прудянського округу зараз досі тривають бойові дії, тому ми сподіваємось на якнайшвидше визволення цих територій від окупантів.

❗Водночас ворожі сили не припиняли артилерійські обстріли цивільних об’єктів Дергачівщини. На жаль, внаслідок влучання снаряду в один з приватних будинків у Слатине загинуло двоє осіб.

✅ Незважаючи на обстріли, сьогодні ми активно розвозили гуманітарну допомогу у Дергачах, Ємцях, Замірцях, Шовкоплясах, Болибоках, Безруках, Слатине та Прудянці.

✅ Міські медичні заклади, працівники комунальної сфери та співробітники екстрених служб, розташованих на території громади, як завжди виконували свої безпосередні обов’язки, лікуючи пацієнтів і здійснюючи аварійні роботи на різних ділянках, де це можливо.

Хочу проінформувати вас щодо відновлення електроенергії у Безруківському, Слатинському та Прудянському старостатах, а також в районі вулиць Пушкіна-Лермонтова-Маяковського міста Дергачі. Ці території живляться від однієї високовольтної лінії. Хоча наші військові й отримали оперативний контроль у вказаних старостатах, під’їзди до високовольтної лінії досі заміновані, а обстріли не припиняються. Тому поки що немає змоги подати туди світло.

Бажаю усім Божого Благословення на добрі справи! Слава українським воїнам!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше