Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 23 червня

Новини
24.06.2022

❗️На 120-й день повномасштабної війни Росії проти України окупанти продовжили активно обстрілювати з артилерії інфраструктуру та житлові квартали наших населених пунктів. У Дергачах серйозно постраждали цивільні об’єкти, пошкоджено газогін та електромережі, також нові суттєві руйнування є у Слатиному, Прудянці, Цупівці, Руській Лозовій та Питомнику. Ми розцінюємо ці події виключно як терористичні акти проти цивільного населення і впевнені у тому, що окупанти понесуть покарання!

⚠️ Попри інтенсивні артобстріли, ситуація на фронті залишається без змін. Збройні сили України мужньо тримають оборону у Цупівці та в районі Великих Проходів. Козачолопанський, Проходівський, більша частина Токарівського округів поки що перебувають під окупацією. Мешканці окупованих селищ і сіл піддаються систематичному терору, залякуванню з боку російських військових, страждають від нехватки продовольства.

✅ Учора працівники міської ради спільно з нашими партнерами із волонтерського центру «ХАБ Вокзал (https://www.facebook.com/Hubvokzal/)» здійснювали гуманітарну роботу у Дергачах, Семенівці, Ємцях, Замірцях, Шовкоплясах, Болибоках та Масліях.

⚠️ Минулої доби енергетики Дергачівського РЕМу відновили 18 пошкоджених електромереж, робітники Харківгазу підключили до газопостачання 6 домоволодінь, а комунальники Дергачікомунсервісу усунули аварійну ситуацію на відрізку водогону в одному з районів міста. Однак, після нічних обстрілів місто знову залишилося без газу, світла, води та частково без зв’язку. Роботи з відновлення пошкоджених комунікацій вже розпочаті.

✅ Члени Корпусу громадської безпеки закрили плівкою контури 31-го вікна у приватних та адміністративних будівлях, відремонтували дах в оселі пенсіонера.

Будь ласка, вкотре закликаю, не ігноруйте правила безпеки та не повертайтеся на Дергачівщину зараз, якщо ви виїхали!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше