Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 23-31 січня

Новини
01.02.2023

⚠ Окупанти постійно обстрілюють прикордонні селища та села Дергачівщини з артилерії, мінометів, танків, періодично застосовують бойову авіацію. Так, внаслідок обстрілів з градів 26 січня під завалами власного будинку опинилась 69-річна мешканка Козачої Лопані. Наразі вона перебуває на стаціонарному лікуванні у Дергачівській лікарні, загрози її життю немає.

✅ На території громади намагаємось по можливості забезпечувати продуктовими наборами усіх, хто цього потребує, особливо жителів старостатів, які не мають доступу до благ цивілізації. Люди, що живуть без світла та газу, отримують дрова для пічного опалення завдяки потужній підтримці Харківської ОВА.

✅ У населених пунктах громади відбуваються ремонти покрівель і заміна вікон. Наші мешканці отримали вже близько 1500 металопластикових вікон, придбаних за рахунок обласної субвенції. Жителям громади у цьому також активно допомагають благодійні фонди і волонтери з Корпусу громадської безпеки.

✅ Бригади Дергачівського РЕМу працюють над відновленням електромереж на ділянці Безруки – Слатине – Прудянка. У пріоритеті повноцінне відновлення світла у Слатиному, а потім початок робіт у Прудянці. Роботи енергетиків та газовиків на інших територіях ускладнені через замінування. Піротехніки ДСНС вирішують цю проблему, але вибухових предметів надзвичайно багато, ресурсів для їхнього знешкодження не вистачає.

✅ Протягом останнього тижня комунальниками Дергачікомунсервісу проведено гідродинамічне очищення мережі водовідведення у Дергачах, виконано підсипку вулиць Кутянської і Січової, в’їзду Данилевського.

⚠ Окремо хочу звернути увагу на проблему з роботою ліфтів у дев’ятиповерхових будинках нашого міста. Ми вирішуємо її. Міською радою ініційовано експертизу перевірки ліфтів на предмет визначення вартості ремонтних робіт та комплектуючих на заміну. Орієнтовно до кінця місяця цю експертизу буде завершено, ми зрозуміємо скільки коштів необхідно на відновлення ліфтів, виділимо їх з бюджету, після чого розпочнуться ремонтні роботи.

Дякую усім за підтримку! Наша сила – в єдності! Разом переможемо!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше