Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 23-31 грудня

Новини
31.12.2022

⚠ В останній тиждень 2022 року російські окупаційні війська не припиняли обстрілювати з мінометів та артилерії прикордонні селища і села Дергачівщини. Під ворожими ударами знову опинились Козача Лопань, Ветеринарне, Гранів, Гоптівка, Токарівка, а також Кудіївка. Інформацію про постраждалих ми не фіксували, однак є руйнування будівель приватного сектору.

✅ Дергачівська військова адміністрація разом з міською радою продовжують забезпечувати людей гуманітарною допомогою, яка надходить від органів влади усіх рівнів, а також від ООН, Червоного Хреста і українських благодійних організацій. Цього тижня наші мешканці почали отримувати металопластикові склопакети, надані обласною та районною військадміністраціями, для заміни пошкоджених вікон. Дергачівці на сьогоднішній день отримали 192 склопакети, ця робота триває.

✅ Робітники Дергачівської філії Харківгазу відновили газопостачання у Лобанівці та Токарівці Другій. Загальна ситуація з ремонтом газової інфраструктури у Токарівському, Проходівському і Прудянському страростатах складна. Те ж саме можна сказати про електропостачання. Відновлення високовольтних і внутрішніх енергомереж, трансформаторів, газорозподільчих пунктів ускладнюється замінуванням територій і погодними умовами.

✅ Працівники Дергачікомунсервісу ліквідували порив водогону на розі вулиць Вокзальної і Сумського шляху, а також усунули аварію на водогоні по вулиці Хоткевича у Дергачах.

✅ 2022 рік завершується, але наша робота з відновлення громади не припиняється. Цього року роботи було дуже багато, а наступного буде ще більше. Не сумніваюсь у тому, що наші люди впораються з будь-якими негараздами, бо наша сила – в єдності. Працюємо на перемогу України разом!

❗🎆❌ Шановні громадяни, я прошу вас зустріти Новий рік з безпекою для себе і з повагою до інших! Будь ласка, дотримуйтесь закону та не використовуйте піротехніку. Дякую!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше