Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 23-25 вересня

Новини
26.09.2022

⚠️ Російські війська протягом останніх днів обстрілювали з території Бєлгородської області Токарівку, Гоптівку, Козачу Лопань, Гранів, а також особливо інтенсивно били з артилерії та мінометів по прикордонному селищу Ветеринарне. В результаті артобстрілу у у Козачій Лопані поранення отримала 19-річна жінка та 20-річний чоловік, які повернулися до селища забрати теплі речі з дому, у Ветеринарному постраждав 68-річний чоловік, у Прудянці 40-річний чоловік травмувався внаслідок підриву на міні. Я вкотре попереджаю вас про те, що повертатися до прикордонних населениз пунктів небезпечно! Нагадую також про мінну небезпеку і закликаю пересуватись лише дорогами вздовж вулиць, не заходити у хащі та на городи!

✅ Дергачівська міська рада за підтримки волонтерів і соціальних працівників роздавала гуманітарну допомогу мешканцям Дергачів та всіх старостинських округів громади.

✅ Працівники Дергачікомунсервісу, члени Корпусу громадської безпеки, енергетики Дергачівського РЕМу та робітники Дергачівського відділення Харківгазу продовжують відновлювати критичну інфраструктуру Дергачівщини. Здійснюється обстеження, оцінка пошкоджень, ремонт електромагістралей та газогонів, але роботи дуже багато, тому я прошу вас набратись терпіння і почекати.

Дякую за розуміння! Слава захисникам України! Перемога буде за нами!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше