Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 23-25 листопада

Новини
26.11.2022

⚠ Російські війська не припиняють обстрілювати населені пункти вздовж державного кордону України. Під обстрілами окупантів знову опинились Ветеринарне, Гранів, Козача Лопань, Гоптівка та Токарівка. Наші захисники мужньо тримають оборону і знищують ДРГ ворога, які намагаються перейти лінію кордону.

✅ Тим часом життя у громаді продовжується. Депутати міської ради Ігор Нікольченко, В’ячеслав Фісун разом з прикордонниками Харківського загону ДПСУ забезпечили супроводження працівникам Укрпошти, які доставили пенсійні кошти нашим людям у Токарівку, Гоптівку, Кочубеївку, Лобанівку та Дубівку.

✅ Працівники Дергачікомунсервісу замінили глибинний насос свердловини водопостачання у Дергачах. У зв’язку з опадами та похолоданням перед міськими комунальними службами виникають нові виклики. У місті розпочалася посипка основних перехресть та аварійних ділянок доріг піщано-шлако-кам’янисто-щебеневою сумішшю, а також ліквідація ям на ґрунтових дорогах. Окрему вдячність хочу висловити місцевим мешканцям, які на добровільних засадах допомагають у цій справі комунальникам.

✅ Продовжується гуманітарна робота у всіх населених пунктах громади. Окрім продуктів харчування люди з найбільш зруйнованих селищ і сіл отримують ремонтні набори і теплі речі від Харківської ОВА та наших міжнародних партнерів.

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу не припиняють ліквідацію пошкоджень електромереж та докладають максимум зусиль для стабілізації енергосистеми в умовах, коли ворог продовжує бити по критичній інфраструктурі України. Зараз у пріоритеті – відновлення електропостачання до села Безруки, в якому на даний час проживає більше 1200 осіб.

✅ Бригади Харківгазу майже повністю  відновили газопостачання у Слатиному. У пріоритеті газовиків – відновлення подачі блакитного палива для більшої кількості абонентів з Козачої Лопані, а також пуск газу до Руської Лозової. Це ті напрямки, де існує реальна перспектива. На жаль, у Токарівському та Проходівському округах ситуація набагато складніша.

Дергачівщина – це край незламних людей! Дякую усім небайдужим за допомогу та підтримку!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше