Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 22 квітня

Новини
22.04.2022

⚠ Артилерійські обстріли Дергачівської громади з боку окупантів не припиняються. У нашому місті знову постраждали житлові масиви в районах Пісок та Нових Дергачів, також є інформація про нові руйнування у Слатине. Дані щодо загиблих чи поранених не надходили.

✅ Незважаючи на це, ми продовжили видавати гуманітарну допомогу в Дергачах, а також у Безруках, Слатине і Прудянці.

⚠ На жаль, досі ніяк не можемо допомогти мешканцям Русько-Лозівського, Проходівського, Козачолопанського, Токарівського старостатів і села Цупівка Прудянського округу. Ці території перебувають під контролем ворожої армії, яка заблокувала нам можливості для гуманітарної роботи.

✅ Дергачівські комунальники разом з працівниками служб медичної допомоги і побутового обслуговування населення продовжують працювати щодня під обстрілами задля порятунку наших життів, забезпечення функціонування газогонів та електромагістралей. Дергачівський РЕМ протягом дня здійснював аварійні роботи на пошкоджених електролініях, але через періодичні обстріли стабілізувати ситуацію зі світлом у місті наразі неможливо.

Розраховую на ваше розуміння і дякую за підтримку! Все буде Україна!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше