Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 22 червня

Новини
22.06.2022

⚠️ На 119-й день російсько-української війни ворожі сили наносили артилерійські удари по Дергачам, Безрукам, Слатиному, Прудянці, Руській Лозовій, продовжили обстрілювати з різних видів зброї Нове, Питомник, Дементіївку та Цупівку. У Слатиному зазнала ще більших руйнувань пошкоджена цивільна інфраструктура, у Прудянці за останню добу було зруйновано багато більш-менш вцілілих житлових будинків. Інформація про загиблих або поранених протягом доби до нас не надходила.

⚠️ Ситуація на фронті залишається стабільно напруженою. Козачолопанський, Проходівський та більша частина Токарівського округів перебувають під окупацією. Сили оборони України не припиняють бойові дії у Цупівці та під Великими Проходами.

✅ Сьогодні міська рада за підтримки волонтерів здійснювала гуманітарну роботу у Дергачах, Прудянці та Руській Лозовій.

✅ Члени Корпусу громадської безпеки майже щодня розгрібають завали зруйнованих будинків у місті. За добу наші помічники-добровольці закрили плівкою контури 22-х вікон у приватних домоволодіннях і відремонтували 5 дахів в оселях пенсіонерів.

✅ Робітники Дергачівського району електромереж відновили 18 пошкоджених електромереж та підключили світло 18-м абонентам.

✅ Працівники місцевої філії Харківгазу відновили газопостачання 4-м абонентам.

Тримаймося, віримо та допомагаймо ЗСУ! Наші Збройні сили – найкращі у світі!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше