Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 22 березня

Новини
23.03.2022

⚠ Станом на 22 березня зменшилася інтенсивність ворожих обстрілів міста Дергачі, селищ та сіл нашої громади. Інформація про загиблих чи травмованих за останню добу не надходила.

❗ Тим не менш, чотири з семи старостинських округів Дергачівщини повністю залишаються під російською окупацією, ще один – під частковою окупацією. Гуманітарна ситуація у Токарівському, Козачолопанському, Проходівському, Русько-Лозівському старостатах, а також у селі Цупівка Прудянського старостату дуже складна, евакуювати людей звідти неможливо.

✅ 22 березня ми відправили автомобілі з гуманітарною допомогою до трьох підконтрольних Україні округів – Безруківського, Слатинського та Прудянського (окрім Цупівки). Також наші відповідальні особи розносили продуктові набори по Дергачам, Семенівці, Болібокам, Масліям, Замірцям, Білашам.

✅ Завдяки налагодженим волонтерським зв’язкам Дергачівська центральна лікарня регулярно отримує нові партії медикаментів та надає допомогу усім, хто цього потребує.

✅ Служби побутового обслуговування населення, швидка допомога, рятувальники та поліцейські щодня забезпечують роботу міських комунікацій, виїжджають на виклики, слідкують за порядком. Робота з відновлення електроенергії у старостатах триває.

Нас не здолати! Слава Україні!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше