Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 21 жовтня

Новини
22.10.2022

⚠️ На 240-й день війни окупанти проявляли активність вздовж державного кордону України, періодично обстрілюючи прикордонні селища Гранів та Ветеринарне. Інформацію про постраждалих цивільних осіб ми не отримували, але я хочу ще раз попередити громадян про мінну небезпеку. Будь ласка, пересувайтеся тільки основними й перевіреними дорогами та стежками, не ходіть до лісу, до водойм, до полів!

✅ 21 жовтня міська рада спільно з волонтерами здійснювала гуманітарну роботу у Дергачах, Безруках, Слатиному, Руській Лозовій та Козачій Лопані.

✅ Енергетики Харківобленерго продовжують відновлювальні роботи лінії електропостачання до села Руська Лозова та інших населених пунктів громади.

✅ Комунальні служби спільно з бригадами добровольців приводять до ладу територію міста. Працівники КП «Дергачікомунсервіс» розгрібають завали зруйнованих будинків, а також відремонтували пошкоджений уламками ворожих снарядів дах будівлі комунального підприємства. Ремонтні бригади добровольців закрили плівкою контури 5-х вікон та відремонтували дах у пошкоджених домоволодіннях самотніх пенсіонерів.

✅ Робітники Дергачівського відділення Харківгазу відновили газопостачання 8-м абонентам.

Безмежна вдячність оборонцям України! Разом переможемо!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше