Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 21 вересня

Новини
22.09.2022

⚠️ На 210-й день повномасштабної російсько-української війни окупанти не припиняли обстрілювати прикордонні населені пункти Дергачівщини. Вздовж лінії державного кордону України тривають бойові зіткнення між російським військами та Збройними силами України, які дають гідну відсіч ворогу. Під ударами російської артилерії опинились території Козачолопанського, Токарівського, Проходівського старостинських округів. На щастя, жертв чи поранених за останню добу зафіксовано не було.

✅ 21 вересня Дергачівська міська рада спільно з волонтерами й соціальними працівниками здійснювала гуманітарну роботу у Дергачах та прилеглих до міста селах, а також у Безруках і Слатиному.

✅ Члени Корпусу громадської безпеки розгрібали завали зруйнованих будівель у Дергачах, закрили плівкою контури 10-х вікон у пошкоджених домоволодіннях, відремонтували 2 дахи в оселях самотніх пенсіонерів.

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу ліквідували пошкодження 13-х міських електроліній, а також підключили світло 13-м абонентам.

✅ Робітники Дергачівського відділення Харківгазу відновили газопостачання 7-м абонентам.

Віримо у перемогу та допомагаймо ЗСУ! Все буде Україна!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше