Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 21 травня

Новини
22.05.2022

❗На 87-й день повномасштабної війни окупанти продовжують бомбити з артилерії майже всі населені пункти Дергачівської громади. Ворог застосовує касетні снаряди, а по фронтовим селищам і селам б’є з танків, мінометів, запускає ракети з вертольотів.

⚠ Під окупацією залишаються Проходівський, Козачолопанський старостинські округи, більша частина Токарівського округу, села Цупівка Прудянського та Нове Русько-Лозівського старостатів.

✅ Минулої доби працівники виконавчих органів міської ради за підтримки робітників соцслужб та волонтерів здійснювали гуманітарну роботу в Дергачах, Слатине і Руській Лозовій. Також ми відвезли чергову порцію продовольчих товарів до санаторію «Бермінводи», де знаходяться наші мешканці, евакуйовані з фронтових територій. Ці люди почуваються добре, вони отримують належне харчування та, за необхідності, медичну допомогу.

☑️ 21 травня працівники Дергачікомунсервісу усунули аварійну ситуацію на мережі водовідведення багатоквартирного будинку по вул. Садовій, 10.

☑️ Дергачівський РЕМ відновив 13 пошкоджених зовнішніх електромереж і за окремими заявками підключив до електропостачання 13 об’єктів.

☑️ Співробітники Харківгазу підключили до газопостачання ще 7 домоволодінь.

Дякую усім за роботу! Працюватимемо разом далі на благо Дергачівщини та України!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше