Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 21 липня

Новини
22.07.2022

❗ На 148-му добу російсько-української війни окупанти бомбили з артилерії по Дергачам, а також цілили по цивільним об’єктам на території Безруківського, Слатинського, Прудянського, Токарівського, Русько-Лозівського старостинських округів. Внаслідок обстрілів у Прудянці повністю знищено будівлю дитячого садка «Ялинка», пошкоджено декілька приватних будинків у підконтрольних Україні селищах та селах громади. Знищення дитсадка – це черговий цинічний акт тероризму, здійснений російською армією на нашій землі.

⚠ Проходівський, Козачолопанський округи, а також більша частина Токарівського старостату досі окуповані агресором. Сили оборони України ведуть позиційні бої у Цупівці, Дементіївці, під Великими Проходами та на золочівсько-козачолопанському напрямку.

✅ 21 липня міська рада спільно з волонтерами проводила гуманітарну роботу у місті Дергачі та селищі Слатине.

✅ Члени Корпусу громадської безпеки розгрібали завали зруйнованих будинків, закрили плівкою контури 8-ми вікон у пошкоджених домоволодіння дергачівців та допомогли мешканцям відремонтувати 2 дахи.

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу протягом дня усунули пошкодження 16-ти міських електромереж, а також підключили світло 14-м абонентам.

✅ Робітники Дергачівського відділення Харківгазу відновили газопостачання 5-м абонентам.

Дякую усім за роботу! Разом переможемо!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше