Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 21 квітня

Новини
21.04.2022

⚠ Окупанти продовжують бомбити цивільні об’єкти Дергачівщини з артилерії. Сьогодні у нашому місті особливо постраждали приватні будинки в районах Нових Дергачів та Пісок. Інформація про постраждалих осіб не надходила.

⚠ Русько-Лозівський, Проходівський, Козачолопанський, Токарівський старостати і Цупівка Прудянського округу залишаються під окупацією, направити туди гуманітарну допомогу поки що неможливо.

✅ Протягом дня наші виконавчі й соціальні служби разом з волонтерами здійснювали гуманітарну роботу у Дергачах, Безруках, Слатине. Ми продовжуємо видавати президентські продуктові набори, на отримання яких мають право усі мешканці громади, що зараз перебувають на її території.

✅ В Дергачах з перших тижнів війни у складі структур самоорганізації населення сформовано бригаду волонтерів, яка допомагає закладати вікна та дахи пошкоджених будинків тим, хто ще залишився в місті і не має змоги зробити це самостійно: першою чергою самотнім пенсіонерам та інвалідам.

✅ Працівники житлово-комунальної сфери і служб побутового обслуговування населення щодня намагаються відновити пошкоджену інфраструктуру у місті. Я знаю і бачу, що деякі місцеві мешканці вимагають, зокрема від РЕМу, пришвидшити відновлення електроенергії, посилаючись на те, що нібито обстрілів стало менше. Повірте, швидше ніж працюють наші енергетики зараз, працювати ніхто не буде і не зможе. Не забувайте, будь ласка, що від електроенергії залежить майже все, зокрема наявність зв’язку та водопостачання, тому пріоритетними завданнями РЕМівців завжди є ремонти пошкоджених критичних об’єктів. Але роботи з відновлення подачі світла до домівок теж тривають, більшість із вас це чудово бачить і розуміє.

Разом переможемо! Слава Україні!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше