Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 21 червня

Новини
22.06.2022

❗На 118-й день повномасштабного російського вторгнення окупанти інтенсивно обстрілювали населені пункти Дергачівщини з артилерії та інших видів зброї. Внаслідок влучання снаряду на подвір’я житлового будинку у Безруках 8-річна дівчинка отримала травми несумісні з життям, її важкопоранену тітку, яка на той час перебувала поруч, вдалося врятувати дергачівським лікарям. Ще одного пораненого зі Слатиного бригада швидкої допомоги доставила до лікарні у Харків.

Щиро співчуваю родині загиблої дівчинки! Вбивству наших мирних жителів, і особливо дітей, немає жодних виправдань ні перед Господом, ні перед законом. Не маю сумнівів, що після перемоги України російські військові злочинці, які вчиняють таке, постануть перед міжнародним трибуналом і понесуть покарання.

⚠ Під окупацією перебувають Козачолопанський, Проходівський, більша частина Токарівського округів. Люди на цих територіях живуть у жахливих умовах та піддаються терору з боку окупантів. Збройні сили України не припиняють бойові дії у Цупівці та на підходах до Великих Проходів з метою звільнення окупованих територій та виходу до державного кордону України.

❗Звертаюсь до громадян з проханням довіряти лише офіційним даним з приводу розвитку подій на фронті!

✅ 21 червня працівники міської ради, соцслужб та волонтери видавали гуманітарну допомогу у Дергачах, Ємцях, Замірцях, Болибоках і Масліях.

✅ Члени Корпусу громадської безпеки минулого дня розгрібали завали зруйнованих будинків, закрили плівкою контури 10-х вікон у приватних домоволодіннях, відремонтували дах в оселі громадянина похилого віку.

✅ Енергетики Дергачівського району електромереж відновили 12 пошкоджених електромереж та підключили світло 12-м абонентам.

✅ Робітники Дергачівського відділення Харківгазу відновили газопостачання 5-м абонентам.

Будьте уважні, дотримуйтесь правил безпеки та, будь ласка, не поспішайте повертатись на Дергачівщину, якщо ви звідси виїхали!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше