Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 20 жовтня

Новини
21.10.2022

⚠️ На 239-й день повномасштабної агресії російські війська не припиняли завдавати ударів по прикордонним населеним пунктам Козачолопанського старостинського округу. Ворожі сили отримали гідну відповідь від ЗСУ. На щастя, жертв та поранених на території громади за останню добу не було.

✅ За інформацією ДСНС, Дергачівська громада є однією з найбільш замінованих територій Харківської області. Саперні служби продовжують розмінування критично важливих ділянок, звільняючи доступ до об’єктів енергетичної інфраструктури, а фахівці Харківобленерго відразу розпочинають на цих ділянках відновлювальні роботи. Наразі триває ремонт лінії електропередач у напрямку Руської Лозової, продовжується відновлення світла у Козачій Лопані, електромагістралі до Слатиного та Безруків. Найбільш складною є ситуація у зруйнованих Цупівці та Прудянці, де окрім центральних мереж зруйновані вуличні електролінії, що значно ускладнює можливість відновлення світла до вцілілих домівок.

✅ 20 жовтня місцеві виконавчі органи за підтримки соцпрацівників і волонтерів проводила гуманітарну роботу майже у всіх населених пунктах Дергачівщини. Також мій заступник Інга Токаренко разом зі співробітниками Дергачівської міської ради відвідала санаторій «Бермінводи», де перебувають наші люди, які лишилися своїх домівок. Працівники міської ради доставили їм продовольчу допомогу та обговорили нагальні питання щодо проживання у санаторії.

✅ Ремонтні бригади добровольців закрили плівкою контури 7-х вікон та відремонтували 3 дахи у пошкоджених домоволодіннях самотніх пенсіонерів.

✅ Робітники Дергачівського відділення Харківгазу відновили газопостачання 6-м абонентам.

Дергачівщина – це Україна! Україна переможе! Слава ЗСУ!

Голова Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше