Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 20 вересня

Новини
21.09.2022

⚠️ На 209-й день війни російська армія з території Бєлгородської області обстрілювала околиці Токарівки, Гоптівки та Козачої Лопані. Збройні сили України, закріпившись на державному кордоні, дають гідну відповідь ворогу за допомогою вогневого ураження його позицій.

✅ Учора Дергачівська міська рада разом з волонтерами й соціальними працівниками проводила гуманітарну роботу у Дергачах, Ємцях, Замірцях, Шовкоплясах, Болибоках, Білашах, Семенівці, Масліях, а також у Прудянці, Токарівці, Гоптівці та Руській Лозовій.

✅ Члени Корпусу громадської безпеки розгрібали завали зруйнованих будівель у Дергачах, закрили плівкою контури 18-х вікон у пошкоджених домоволодіннях, відремонтували 4 дахи в оселях самотніх пенсіонерів.

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу ліквідували пошкодження 7-х міських електроліній, а також підключили світло 7-м абонентам.

✅ Робітники Дергачівського відділення Харківгазу відновили газопостачання 5-м абонентам.

Все буде Україна! Слава ЗСУ!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

 
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше