Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 20 травня

Новини
20.05.2022

❗У 86-й день війни Росії проти України окупанти наносили артилерійські удари по Дергачам, Безрукам, Слатине, Прудянці, Руській Лозовій та іншим населеним пунктам наших старостинських округів. Місто продовжують бомбити прямо зараз, і вже є інформація про щонайменше одну загиблу жінку. Можна з упевненістю говорити, що майже всі об’єкти критичної інфраструктури на території громади знищені або мають серйозні пошкодження.

⚠ При цьому ворог контролює Проходівський, Козачолопанський старостинські округи, більшу частину Токарівського округу, села Цупівка Прудянського та Нове Русько-Лозівського старостатів. Збройні сили України щодня ведуть бої за звільнення цих територій.

✅ Дергачівська міська рада продовжує розподіляти та надавати гуманітарну допомогу нашим мешканцям. Сьогодні гуманітарна робота здійснювалась у Дергачах, Безруках і Руській Лозовій. Попри небезпеку, до громади повертаються люди. На сьогоднішній день місцеві виконавчі органи за підтримки волонтерів забезпечують продовольством і медикаментами майже 9 тисяч осіб на підконтрольній Україні території Дергачівщини.

☑️ Робітники Дергачікомунсервісу протягом дня замінили глибинний водяний насос свердловини на одній із водонасосних станцій міста, а також продовжили покіс трави і благоустрій прилеглої до доріг території.

☑️ Енергетики Дергачівського РЕМу відновили 13 пошкоджених зовнішніх електромереж і за окремими заявками підключили до електропостачання 10 об’єктів.

☑️ Працівники Харківгазу відновили газопостачання по вулицям Лермонтова, Пушкіна, Маяковського (це 70 домоволодінь).

Тримаймося! Все буде Україна!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше