Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 20 квітня

Новини
20.04.2022

⚠ Протягом доби населені пункти Дергачівської громади знову були обстріляні артилерією окупантів. У Дергачах осколками ворожих снарядів та вибуховою хвилею пошкоджено три автомобілі швидкої допомоги, будівлю місцевого Будинку культури, споруду електророзподільного обладнання, а також «найважливіший військо-стратегічний об’єкт» – громадську вуличну вбиральню. На щастя, обійшлося без жертв та постраждалих.

⚠ Русько-Лозівський, Проходівський, Козачолопанський, Токарівський старостинські округи і Цупівка Прудянського округу досі перебувають під контролем ворога. Нагадаю, що ми шукали можливості для надання гуманітарної допомоги та здійснення евакуації місцевих мешканців звідти на підконтрольну Україні територію, однак усі наші намагання виявились марними: окупаційна сторона не бажає розглядати ці питання.

✅ Сьогодні ми проводили гуманітарну роботу в Дергачах, також відправили продовольчу допомогу до Семенівки, Шовкоплясів, Ємців, Замірців, Безруків, Слатине і Прудянки.

✅ Наші комунальники, працівники Дергачівського РЕМу, газової служби та служби екстреної медичної допомоги, незважаючи на обстріли, продовжують рятувати життя й підтримувати життєзабезпечення громади наскільки це можливо. Зараз газопостачання у місті та навколишніх селах повністю відновлене, постійно йдуть роботи на електролініях. Завтра у Дергачах ми запускаємо централізоване водопостачання по вулиці Центральній: поки що у тестовому режимі з обмеженим графіком подачі води з 9:00 до 12:00 та з 15:00 до 17:00. Сподіваюсь, що у майбутньому зможемо відновити усі комунікації.

Дякую за вашу підтримку та розуміння ситуації! Перемога буде за нами!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше