Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 20 червня

Новини
21.06.2022

⚠ Минулої доби ворожа армія завдавала артилерійських ударів по Дергачам, Безрукам, Слатиному, Прудянці, Руській Лозовій, Питомнику, також окупанти били з танків та інших видів важкої зброї по Прудянці, Цупівці, Дементіївці. Інформація про загиблих чи поранених до нас не надходила.

⚠ Російські війська досі контролюють Козачолопанський і Проходівський округи, більшу частину Токарівського старостату. У Цупівці та в районі Великих Проходів тривають бойові дії.

За інформацією, якою ми володіємо, в окупованих населених пунктах Дергачівщини люди перебувають майже в повній ізоляції. Окупанти ввели суворі обмеження на пересування, забороняють місцевим мешканцям телефонувати своїм рідним та близьким, не забезпечують людей продовольством і медикаментами. Мешканці Козачолопанського, Проходівського та Токарівського округів живуть в реаліях гуманітарної катастрофи.

Ми щиро співчуваємо нашим людям. Запорукою порятунку мешканців може бути тільки звільнення окупованих територій, бо організація так званих зелених коридорів неможлива. Не маємо жодного сумніву, що це відбудеться! Ми підтримуємо Збройні сили України та впевнені у нашій перемозі!

✅ 20 червня ми видавали гуманітарну допомогу у Дергачах, Семенівці, Безруках та Слатиному.

✅ Члени Корпусу громадської безпеки продовжили розгрібати завали зруйнованих будинків, закрили плівкою контури 12-х вікон у приватних домоволодіннях, відремонтували 2 дахи в оселях громадян похилого віку.

✅ Працівники Дергачівського РЕМу відремонтували пошкоджену обстрілами зовнішню електромережу ПЛ 35 кВ.

✅ Робітники Дергачівського відділення Харківгазу відновили газопостачання 4-м абонентам.

Бережіть себе, шановні громадяни!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше