Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 20 березня

Новини
20.03.2022

⚠ Ворожа артилерія не припиняє обстріли житлових секторів у населених пунктах нашої громади. Поранення отримала мешканка села Безруки, яку було доставлено до Харківської лікарні невідкладної медичної допомоги №4. На щастя, загиблих за останню добу немає.

❗ Відновити електроенергію та гуманітарну роботу на окупованій частині Дергачівщини неможливо через дії російських військ. У нас також є інформація про те, що окупанти здійснюють евакуацію мешканців Руської Лозової на територію Бєлгородської області.

✅ На підконтрольній Україні території нашої громади продовжуємо надавати гуманітарну допомогу в Дергачах, прилеглих до міста селах (сьогодні – у Семенівці, Замірцях, Болібоках, Білашах), а також Безруківському, Слатинському, Прудянському старостатах). Окрім цього, протягом останніх двох днів дергачівські пенсіонери отримали пенсійні виплати готівкою у місцевих відділеннях «Укрпошти».

✅ ДСНС ліквідовувала вибухонебезпечні предмети та здійснювала вилучення окремих складових ворожих ракет, що залишилися в помешканнях людей після вчорашнього бомбардування. У той же час наші служби побутового обслуговування у Дергачах відновили водопостачання багатоквартирного будинку за адресою вул. Сумський шлях, 176; Дергачівський РЕМ виконав близько 80% з усіх заявок на ремонт електроенергії, які надійшли від мешканців міста.

Дякую за допомогу усім небайдужим! Разом зробимо більше!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше