Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працюємо разом над відновленням громади! 2 вересня

Новини
03.09.2022

⚠️ На 191-й день повномасштабного вторгнення російські окупанти цинічно обстрілювали касетними боєприпасами один з житлових районів нашого міста, внаслідок чого поранення отримали 62-річна жінка та 63-річний чоловік. Також загарбники били артилерією, танками та мінометами по Безрукам, Слатиному, Прудянці, Цупівці, Дементіївці, Питомнику, Новому й по Руській Лозовій. Декілька приватних будинків у населених пунктах громади зазнали значних пошкоджень, деякі повністю зруйновано.

⚠️ Захисники України продовжують завдавати суттєвих втрат ворогу по всій лінії фронту на Дергачівському напрямку. Особливо жорсткі бої зараз точаться у Цупівці, під Дементіївкою та під Великими Проходами.

✅ 2 вересня працівники міської ради та волонтери здійснювали гуманітарну роботу у місті Дергачі.

✅ Члени Корпусу громадської безпеки проводили роботи з благоустрою, розгрібали завали зруйнованих будівель, закрили плівкою контури 9-ти вікон у пошкоджених домоволодіннях, відремонтували 3 дахи в оселях дергачівців.

✅ Енергетики Дергачівського РЕМу ліквідували пошкодження 11-ти міських електроліній, а також підключили світло 11-м абонентам.

✅ Робітники Дергачівського відділення Харківгазу відновили газопостачання 4-м абонентам.

Будьмо сильними та єдиними! Слава Нації!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше